Feesten & Partijen

DSC01293

Wie even weg wil van de bewoonde wereld om in gezelschap een speciale gelegenheid te vieren legt aan bij restaurant Trije Hûs. Of het nu gaat om een familiefeest, jubileum, vrijgezellenfeest, verjaardag, bruiloft of bedrijfsuitje: bij Trije Hûs wordt het écht iets bijzonders. De feestdag kan geheel in overleg worden ingevuld!

(Familie)feesten

Een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere reden die u graag met u vrienden/familie wilt vieren: dit alles en meer kan bij Café-restaurant Trije Hûs. Qua invulling is er van alles mogelijk: een besloten lunch of diner op maat, een watersportactiviteit of boottocht, muziek en gezelligheid, in het restaurant of lekker buiten op het terras. Jaren later zullen uw gasten nog met plezier terug denken aan de gastvrijheid en het afwisselende water-, weide- en veenlandschap.

Bruiloften & huwelijksjubileaBruiloften & huwelijksjubilea

De steiger van Trye Hûs heeft er al vele langszij zien komen: hele prille, zilveren, gouden en af en toe diamanten huwelijksbootjes steken er regelmatig aan. Een bruiloftsfeest in de luwte van Trye Hûs schept een band voor het leven. Ook voor deze prachtige gelegenheden is veel mogelijk in overleg. Lijkt het u iets om uw trouwfeest of -jubileum te vieren op een eiland midden in het Friese waterland? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje bij Trije HûsBedrijfsuitjes & vergaderingen

Zoekt u een plek om er even lekker tussenuit te gaan met uw personeel, klanten of zakenrelaties? Trije Hûs biedt een keur aan arrangementen en activiteiten die op maat gecombineerd kunnen worden. Geniet op en rond het eiland Trye Hûs van de prachtige natuur, rust en watersport. Een zeer geliefde activiteit is: met het hele team een zeiltocht maken op een heus skûtsje en aansluitend genieten van een heerlijke barbecue. Een originele plaats nodig om te vergaderen? Ja, dit kan ook bij restaurant Trije Hûs. Vergaderen en toch het gevoel hebben om er een dagje uit te zijn. In overleg wordt de dag speciaal vormgegeven naar uw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.