Locatie & route

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

Café-restaurant Trije Hûs is te vinden ten noordoosten van Grou, aan het Prinses Magrietkanaal, en is met uw eigen boot te bereiken. Heeft u geen boot? Geen zorgen. De Trije Hûs taksi vervoert u graag naar het eiland vanaf de Hellingshaven in Grou.

Onze locatie in het Friese waterland maakt Trije Hûs tot een populaire rustplaats voor pleziervaarders en watersporters. Vanuit de wijde omtrek vinden zij hun weg naar onze aanlegsteiger om te genieten van een kop koffie, een lunch of diner. Het restaurant ligt aan het Prinses Margrietkanaal, vlak boven Grou en zo’n 6 kilometer onder Leeuwarden.

Trije Hûs in Google Maps Opstapplaats Hellingshaven in Google Maps

Geen boot? Geen probleem!

Bent u niet in het bezit van een boot, maar wilt u toch graag een hapje komen eten? Dat is geen enkel probleem! De Trije Hûs taksi vaart u in 15 minuten (alleen op reservering) van de vaste wal naar het eiland. De afvaart is op het hele uur, vanaf de Hellingshaven in Grou. Een telefoontje (0566-621443) is genoeg om u over te laten varen naar Trije Hûs.

Aanlegsteiger Hellingshaven GrouRoute naar de opstapplaats

Na het verlaten van de snelweg A32 afslag Grou, rijdt u op de rotonde rechtdoor richting het centrum over de stationsweg. Na het postkantoor aan uw linkerhand slaat u linksaf de Gedempte Haven op en deze rijdt u helemaal uit. Vervolgens slaat u aan het eind rechts de Meersweg op. Zodra u linksaf kunt slaan (de eerste afslag links), rijdt u de Volmaweg op. Aan het einde van de Volmaweg ziet u parkeergelegenheid bij de Hellingshaven, waar de Trije Hûs Taksi u overvaart naar Trije Hûs. De Trije Hûs Taksi vaart u op telefonische reservering ieder uur over

Maakt u gebruik van navigatie, vul dan in: Volmaweg, Grou of maak gebruik van de GPS-coördinaten 53.10875, 5.85989.