Menukaart

Menukaart

Buitenlucht en water zorgen voor een gezonde trek. Waar vroeger de skûtsjeschippers en hun maatjes het moesten doen met reuzel en aardappelen, bruine bonen en spek, kunnen watersporters en opstappers tegenwoordig kiezen uit een keur van traditionele en eigentijdse gerechten.

DSC01388Lunch (11.30-16.00)

Restaurant Trije Hûs biedt een ruime selectie aan lunchgerechten. Probeer eens één van onze verse salades, luxe belegde broodjes, tosti’s of uitsmijters. Of neem lekker een patatje of de extra grote Trije Hûs Burger. Voor meer lunchgerechten kunt u hieronder de lunchkaart alvast raadplegen.

Bekijk de lunchkaart


Een stukje appeltaart bij de koffieBorrel & tussendoor (de gehele dag)

Ook voor tussendoortjes, snackjes en iets lekkers bij de koffie bent u bij Restaurant Trije Hûs op de juiste plek. Een lekker stuk appelgebak, een portie bitterballen of een verkoelende sorbet; dit en meer vindt u in onze borrelkaart.

Bekijk de borrelkaart


Diner (vanaf 17.00)

Voor het diner kunt u een keuze maken uit onze gevarieerde dinerkaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zoals tournedos van de ossenhaas met groene groente, zoete aardappelpuree en bietenjus, of in roomboter gebakken paling van visser Ale de Jager, met remouladesaus en citroen. Uw kok, René Vaartjes, verdiende zijn sporen in vooraanstaande restaurants en steekt zijn passie voor eten en drinken nu in de kaart van restaurant Trije Hûs. Om van te watertanden!

Bekijk de dinerkaart


drankenDranken

Natuurlijk kunt u bij Trije Hûs ook terecht voor een bakje koffie of thee, een verkoelend biertje, een lekker wijntje en een brede selectie aan andere dranken. Wilt u alvast een kijkje nemen? U vindt de gehele drankenkaart hier.

Bekijk de drankenkaart